Contact

Neem vrijblijvend contact op met Annemarie Kipping
info@loopbaanadvieskipping.nl
Telefonisch is Loopbaanadvies Kipping bereikbaar via 06 148 385 98

Een intakegesprek is gratis en kan meestal snel worden ingepland

Loopbaanadvies Kipping heeft kantoorruimte in bedrijfsverzamelgebouw de Alchemist 2, gevestigd op de Europalaan 2 te Utrecht. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft gratis parkeerruimte.

Loopbaanadvies Kipping werkt bovendien vanuit IJsselstein, Turfschouw 14. De Turfschouw is prima te bereiken met het OV en met de auto. De auto kan geparkeerd worden op eigen terrein.

Loopbaancoaching

In een coachtraject word je begeleid bij het verder ontwikkelen van je loopbaan.
Samen bekijken we hoe je loopbaan er nu uitziet en wat je zou willen veranderen.

Aanleiding voor coaching kunnen vrij uiteenlopende vragen zijn. In alle gevallen hebben de vragen betrekking op de werksituatie, het eigen professioneel handelen daarin en de wens hierin verandering te brengen. Ook een onbalans tussen werk en privé of het ontbreken van zingeving kan onderwerp van coaching zijn.

In een aantal gesprekken wordt helder wat de kern van je probleem is en hoe je er in staat. Door coaching leer je te zien wat je kwaliteiten zijn, wat je goed kunt, en waar je nog aan moet werken om het beste uit jezelf te kunnen halen. Ook wordt duidelijk waar je wel en waar je misschien ook geen invloed op hebt. Dat kan confronterend zijn, maar het is altijd leerzaam.

Je benoemt leerpunten om ander gedrag te ontwikkelen. Dit ga je in de tijd tussen de gesprekken daadwerkelijk uitproberen. In de coachingsgesprekken bespreek je jouw ervaringen en krijg je feedback.

Uiteindelijk doel is grotere effectiviteit in je werk, meer werkplezier en betere samenwerking met collega´s.